torsdag 28 februari 2013

Packar och fixar

Åh vad glad jag blev när jag kom hem och Lasse hade städat och gjort fint!

Vi åker till Laases bror med familj i morgon, och det är så skönt att komma hem till en städad lägenhet :) Ska bli så kul att åka ner till Skövde och umgås hela helgen och det blir spännande att se hur Leo är med sina kusiner! Noel är ju två år så det skiljer ju endel i ålder just nu, men om några år så är ju ett år hit eller dit ingenting..

Nu ska jag packa vidare och sedan lär jag nog stupa i säng! Har varit så sjukt trött den här veckan så det känns underbart att det är fredag i morgon, weeeeiu!

Jag tror han somnar här snart



Nya glasögon

Terminalbrillorna har äntligen kommit!

onsdag 27 februari 2013

Bra natt!

Leo somnade vid 20 tiden igår och vaknade inte för än 05:30! Åt välling och sov till 08:15. Tröttmössa!

tisdag 26 februari 2013

måndag 25 februari 2013

Middag

Nu ikväll så har jag träffat min fina kompis Hanna. Hon är höggravid och jag hade ju hoppats på att hon skulle få värkar så att jag fick följ med till BB. Inga värkar kom under kvällen men vi åt väldigt god mat iallafall!



Aj..

Har lunchtränat ett X-fit pass och jag tror nu att jag kommer att dö träningsverksdöden. Hör ni inget mer från mig så har jag säkert stupat i skrivarrummet..

Måndag

Börjar dagen med en lyxkaffe! Skummad mjölk är ju löjligt gott

söndag 24 februari 2013

Nya skor

Köpte ett par skor till Leo för några veckor sedan men han har aldrig riktigt velat varken stå eller gå i dom. Idag gick det bättre!









Klätterapan

Dröjer nog inte länge innan han tar sig upp på soffbordet

lördag 23 februari 2013

Mello

Tippar Ralf och Munter till final..

Fler bilder från kvällen

På upptäcktsfärd i trapphuset





Middag hos farmor

Nu ikväll så har vi varit hos Leos farmor på middag. Leos båda fastrar Mari och Sanna kom också och Mari hade med sig sin hund Nikita. Leo vart livrädd när hon började skälla. Nikita är ju världens snällaste men hon vill ju hälsa och visade det genom att skälla lite..

Leo gallskrek och skakade som ett litet asplöv när han klamrade sig fast runt halsen på mig och sedan på Lasse.

Efter någon timme så gick det bättre, då var han riktigt nyfiken på henne men vågade sig inte riktigt fram hela vägen, och precis när vi skulle åka hem så dök det upp hundar på tvn, Nikita började skälla och då kom tårarna igen.

Förhoppningsvis så kan vi träffa Nikita snart igen, så han får vänja sig lite vid hundar. Självklart är det bra om han har respekt för djur men vi vill ju inte att han ska vara livrädd!

Nu är vi hemma igen och Leo stökar runt i sin piratpyjamas.



Premiärtur i kundvagn







Nästan vårväder





God frukost

Gick till bageriet och köpte en surdegslimpa, Lördagslyx!



fredag 22 februari 2013

Hej hej



Glasögonen

Beslutsångest delux! Idag skulle jag tillbaks till optikern för att välja glasögon. Bågar för upp till 800:- betalar företaget så min tanke var att välja ett par sånna bågar.

Väl hos optikern så fick jag så klart världens beslutsångest, och Camilla som skulle följt med som smakråd var tyvärr sjuk :(

Hittade ett par svinsnygga bågar från Prada för endast 3000:-, som hittat! Eller inte.

Tillslut så bestämde jag mig för ett par bruna bågar i plast som var en liten kopia av Prada varianten för runt 800:- vilket betyder att jag inte behöver betala något själv.

Om det nu visar sig att jag ser jättekonstig ut i dom så skyller jag det på Camillla ;-)

Tröttmössa

Känns som att jag inte vaknat än, och då är klockan snart 16.. Många koppar kaffe idag.

tisdag 19 februari 2013

Gullungen!



Men mata mig då ;-)





Rabatter

Men kan ju undra vad man kan laga av detta.. Inte ett spår av mat, lite skrämmande!

Lyx

Inte så tokigt att få mat serverad när man kommer hem från jobbet :)

Synundersökning

Igår så var jag hos optikern. Var väl si så där två år sedan sist.. Hade alldeles för svaga linser... Gick från -4,5 till -5,5! Sedan så pratade vi också om terminalglasögon vilket för mig låter som en tripp tillbaks till 80-talet.

Jag blir ofta jättetrött i ögonen, nästan så att det svider när jag blundar och det försvann helt när jag var mammaledig och nu är det tillbaks så man kan ju misstänka en koppling till att stirra på en dator i åtta timmar. Kan ju vara värt att testa glasögon vid datorn och se om det blir bättre.

Fick låna med mig ett par brillor som jag ska prova tills på fredag. Inte dom snyggaste bågarna direkt, men jag tycker nog att det hjälper lite.


söndag 17 februari 2013

Pysselhelg

Idag så har Lasse varit en sväng på Ikea, sedan så har det byggts lådor, skruvats hyllor och fixats mest hela dagen











torsdag 14 februari 2013

Mer överraskningar

Det visade sig någon minut senare att han även handlat hem semlor, Ben&Jerry glass, och massa annat gott till oss <3

Jo, av mig fick Lasse ett par nya mjukisbrallor =D Kanske inte så himla romantiskt men jag vet att han hellre vill ha något han kan använda än en bukett blommor.. Och nu när han är pappaledig så kändes mjukisbrallor passande. Leo har vi mest pussat och kramat, känns ju lite onödigt med en massa presenter till honom i år, när han tycker det är minst lika roligt att leka med en toarulle.

Alla hjärtans dag <3

Alltså man kan ju tycka vad man vill om denna dag. Jag håller absolut med om att man borde ta vara på alla dagar och ösa lika mycket kärlek över dom man älskar oavsett dag, men det är ändå fint på något sätt när var och varannan (majoriteten män) sitter med blombuketter på tunnelbanan.

Jag och Lasse är väl kanske inte dom bästa på på att köpa blommor m.m till varandra, men jag tycker nog att vi klart oss bra ändå ;-)

Idag när jag kom hem hängde denna i skåpluckan i köket. Lasse påpekade att han inte var så bra på presentation =D (tror även att det handlar en del om att han inte vet vart vi har vaserna)

onsdag 13 februari 2013

Speedad


För några veckor sedan så fick jag en förfrågan att komma tillbaka till bankens stödgrupp, ett uppdrag jag haft i flera år, men pausat ifrån när jag blev mammaledig. (Stödgruppens uppdrag är att hjälpa personal som utsätts för rån/hot på arbetsplatsen)

Jag tackade gladeligen ja till att komma tillbaks, och idag var det dax att träffa denna härliga grupp människor på teamträff. Galet trött men med en vilja av vara fokususerad hela dagen resulterade i mängder med kaffe. Tror jag druckit typ sju koppar idag.

Nu har jag lite svårt att varva ner, men med en kopp te, choklad, och Mästerkockarna på 4an så ska jag försöka. Go kväll :)

Bus med pappa

Leo har börjat hjälpa till med städning/sortering nu när han är hemma med pappa på dagarna. Fick denna bild av Lasse igår