måndag 28 juli 2014

Första dagen

Mjulstartade lite på jobbet idag. Närmare 90mail att ta itu med men eftersom det inte trillat in så många nya under dagen, och det har knappt ringt något, så har man kunnat beta av lite i lugn och ro ;-)

På eftermiddagen hade vi en tid hos logopeden med Leo. Vi satt mest på golvet och lekte :) Leo gick plocka upp grejer ur en tygpåse, djur, bilar, båtar, docka m.m och tanken var väl att han skulle berätta vad han tog upp, och det gjorde han också, på sitt sätt ;-)

Logopeden skrev upp hans ord, och vi ska göra samma sak nästa gång för att se om han användes samma uttryck för grejerna då (vilket jag är rätt säker på att han gör) vi har fått lite tips på hur vi kan hjälpa honom på traven också..

En helt annan sak apropå logopeden.. När vi kom in i väntrummet så satt det ett annat föräldrapar där, och deras sin log och sov i vagnen. Det första Leo gör är att han springer fram till pappan och ger honom en jättekram, innan han sätter sig på golvet nedanför och börjar leka med ett plastgarage. Han såg lite chockad ut, pappan alltså ;-) Hahaha. Söta unge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar