onsdag 25 juni 2014

Vissa rutiner sätter sig snabbt!

Igår var vi ute på gården en stund efter fsk. Även grannen och hennes två barn vad där. Grannes älsta son säger då något i stil med "mamma , kommer du ihåg att vi skulle få en glass idag". Mamman svarar att "ja, det har jag ju lovat så ni ska få varsin glass när vi går in.." 

Detta hör ju så klart Leo som då tar grannen (som han knappt träffat tidigare) i handen och säger "mo" (betyder kom) och drar henne mot dörren. Hahah, listig liten rackare! Hon frågar ju såklart om Leo också kan följa med och äta en glass, och då var det ju svårt att säga nej ;-)

Idag satt vi också i sandlådan en stund när vi kom hem. 15 minuter senare kommer grannen också hem, och när Leo ser dom så skiner han upp, säger "Heeej" och springer mot dörren. Jag frågar honom om han vill gå in och han nickar.. 

Sedan så tar vi hissen upp och på våning 3 (där vi bor) så kliver jag ur hissen, men Leo står kvar, pekar på grannen och säger något som ingen av oss riktigt förstod, men vi kunde ju gissa vad han hade tänkt sig! Dvs glass på våning 4.. Hahaha :) Idag fick det bli en glass hemma hos oss istället :)

Tyvärr så flyttar dessa grannar nu i helgen. Så synd! Kul för dom dock, som köpt hus. 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar