onsdag 1 juli 2015

Mitt mission

Att börja träna lite hemma. Ok, det här med att fortsätta träna och ära nyttigt under graviditeten sprack ju för ganska länge sedan.. Numera är jag stor. Onödigt stor, men men.. Får skylla mig själv.. Den onödiga övervikten får jag jobba bort sedan, men jag känner ju redan nu att kroppen inte pallar att bära runt på detta.. Har nu gått upp 10-12 kg. V26 idag föresten! Så det är en ganska stor viktuppgång.. Ska försöka mig på lite ryggträning här hemma. 


Jag fyller ju år på måndag också. Tror jag ska ta och önska mig en någon slags hantel.

Annars börjar gravidkrämporna komma smygandes. Lite småretande då jag läser i gravidappen att "just nu mår dom flesta fantastiskt" 

Jag har ju mått hur bra som helst fram tills nu. Nu känner jag av foglossning på vänster sida. Min vänstra fot strejkar och känns stukad, men har inte ens en tillstymmelse till svullnad. Jättekonstigt. Kroppen däremot är svullen, för någon vecka sedan fick jag massor med sammandragningar bara av att ställa mig upp. Tog upp sammandragningarna med BM så jag har träffat en läkare för att kolla så att livmodertappen inte var påverkad, vilket den inte var.. Skönt det. 

Ja nu har jag klagat färdigt. Jag har ju faktiskt semester, så att så synd är det ju inte om mig ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar