lördag 22 december 2012

Stupar i säng

Leo måste haft resfeber igår. Först 22-tiden bestämde han sig för att sova, men vaknade trots det 06 i morse. Enda fördelen med att kliva upp så omänskligt tidigt var att vi strax efter åtta satt redo i bilen för att åka till Sundsvall. Leo sov typ en halvtimme, och vaknade strax före Uppsala, var sedan vaken och nöjd till strax före Gävle, då det blev högljudda protester.

Efter en paus och lunch på Max i Gävle så tänkte vi fortsätta norrut. Men nä. Då tog det stop! I ca 1,5h satt vi fast i bilkö på E4. Som tur var så sov Leo i en timme, och när han sedan vaknade så började vi sakta sakta rulla igen. Resan som i vanliga fall tar dryga fyra timmar, tog idag nästan sju timmar.

Vi stannade i Njurunda och fick bebismysa med Tilde innan vi fortsatte hem till min familj. Leo stortrivs! En klar favorit verkar vara julgranskulorna, kanske inte helt otippat ;-)

Strax efter åtta så stupade vår lilla stjärna och sover så gott nu. Jag har också krupit ner under täcket och kommer förhoppningsvis att kunna somna snart. Resan i bilder har sett ut lite så här;













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar