onsdag 25 februari 2015

Gym m.m

Veckan bara försvann! Dagarna har bara rullat på.. 

Idag blev det iallafall lite träning. 40min crosstrainer, har kommit på (eller med tips från Jossan...) den briljanta idén att kolla på serier i telefonen samtidigt! Svårt på löpband såklart men på crosstrainer funkar det hur bra som helst!! 

Efter kondition så låg fokus på armar och rygg/axlar. Lite halvt omotiverad idag, men det kändes bättre när jag gick hemåt.. Nya tag med träningen nästa vecka. I helgen kommer syrran m. familj så det lär ju inte bli någon hälsoweekend om jag känner oss rätt ;-)

Var föresten på 3årskontroll  med Leo idag. 17kg och 100 cm. Ett steg över "normalkurvan" på både längden och vikten, men absolut inget anmärkningsvärt. Han är lite längre än genomsnittet och normalviktig.. 

När vi var in på akuten när han kräktes som värst för dryga två veckor sedan, då vägde han 16kg. Han måste alltså gått ner ett kilo under dom veckorna som han var så dålig. Det är väldigt mycket för en sån liten människa på så kort tid!!

I övrigt så pratade vi om hans stackars mage så klart och BVC-sköterskan tyckte vi skulle ringa och försöka få en tidigare tid för utredningen, alt. vända oss till en privat barnmottagning (vilket vi kommer att göra) 

Vi pratade också om Leos tal. Det blir bättre och bättre men det går långsamt. Ordförståelsen är det dock inga problem med, och rätt var det är så kommer nya ord/meningar. När vi var påväg till BVC och jag skulle ta på honom skorna så säger han plötsligt "mamma, fel fot" och mycket riktigt så försökte jag sätta skorna på fel fot.. ;-)

När vi kom hem skulle Leo blåsa ballonger, gick sådär..





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar