söndag 22 november 2015

Söndag

Mamma och Lasse kom förbi innan dom skulle åka hem till Sundsvall igen. Då passade jag och Lasse (och Ella) på att åka till IKEA. Som alla andra i denna stad.. Vart kommer alla människor ifrån??! 

Hur som, nu har vi handlat lite smågrejer så som två nya nattlampor, ett nytt täcke till Leo, en korg till Leos garderob, en julgran (en liten rackare, så trött på våg gigantiska gran som aldrig får plats någonstans), värmeljus (såklart) och lite annat smått och gott. 

Ella skötte sitt första IKEA-besök exemplariskt. Hon sov från att vi klev utanför dörren tills att vi var hemma igen. Då var vi ändå på IKEA i någon timme, sedan åkte vi och köpte en "rattmuff" till barnvagnen, innan vi slutligen åkte och köpte sushi och åkte hem. 

Rattmuffen, som nog egentligen kallas "handvärmare" är en onödig pryl till barnvagnen som jag velat ha länge men dom är så onödiga, och onödigt dyra. Nu hittade jag en på Blocket istället. Så nu slipper Leo stå och slå munnen i handtaget på vagnen när han åker på ståbrädan :)

Så mysig! 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar