lördag 6 april 2013

Kvällsbad

Oj vilken dag! Leo vaknade som sagt ganska så sent vilket ställde till det lite för resten utav dagen. Vid 10:30 skulle vi vara barnvakt till Lea, som är fyra månader äldre än Leo. Hon går på dagis och brukar bara sova en gång per dag, och det någon gång efter lunch.. Så igår hade vi ju planerat så att vi tänkte att Leo får sova som vanligt mellan 9-10 och sedan tänkte vi ta en prommis men båda barnen när dom ätit lunch så dom skulle sova i vagnen på eftermiddagen.

Vår plan sprack ju eftersom Leo inte var speciellt trött vid 9, då han precis vaknat.. Vi försökte få honom att sova igen runt 10, men det gick inget vidare så när Lea kom vid 10:30 så hade han fortfarande inte vilat.

Ny plan blev då att hålla Leo vaken tills efter lunch. Han grinade sig igenom lunchen och slocknade i samma sekund som vi gick ut :) Tyvärr så sov han bara en timme så humöret har ju inte varit på topp nu resten av dagen men det gick! Nu kvällsbadar han och förhoppningsvis blir det en enkel läggning ikväll :)

Det gick för övrigt hur bra som helst att vara barnvakt till Lea. Sedan så underlättade det ju att hon gapar när man matar henne, ligger still när man byter blöja, och hjälper till när man klär på henne.. Till skillnad från vissa andra ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar