tisdag 14 maj 2013

Flytta?

Jag trivs ju jättebra i vår lägenhet men den har några stora MINUS.

-Ingen tvättmaskin (visst skulle vi kunna koppla in en, men då måste vi dra om vattnet, dra in el, ta bort badkaret och sätta in en duschvägg... inget billigt kalas med andra ord)

-Den har en halv kyl och frys, vilket innebär att man aldrig kan storhandla.

-Bänkskivan i köket är av ek. Inget jätteproblem kan man tycka (ser ju om inte annat, snyggt ut) men den måste oljas och fixas med för att den inte ska spricka.

-Vi har underbara glasdörrar till sovrummen, dom är verkligen skitsnygga! MEN det går ju aldrig att få det mörkt i sovrummen, om man inte vill börja trixa med ett skynke eller draperi.

-Bottenvåning. Visserligen i ett suteränghus så det är ju ingen som kan gå fram till fönsten och glo. MEN lägenheten blir kanske liiite mörkare, och har lite mer insyn än vad man skulle önska.

Detta är ju dagens ilandproblem, jag vet! Men om man nu ändå ska flytta så kan man ju försöka hitta en lgh som uppfyller dom önskningar man har.

Nu finns det väl inget som säger att vi måste flytta, men OM vi skulle börja fundera på det, så har jag nu hittat den perfekta lägenheten :-)

Visning på söndag! Ska bara övertala Lasse också ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar