torsdag 30 juni 2016

Gungpremiär



Mulet i morse men nu skiner solen!


Ella sover, och Tilde och Leo leker, Sofie matar Filip och jag sitter i en solstol.

Ganska behagligt just nu :)






onsdag 29 juni 2016

Framme hos moster!



Tilde och Leo har Lekt hela dagen. Vid ett tillfälle har det blivit bråk.. Enligt Leo så hade Tilde sönder hans bil och enligt Tilde så klämde Leo hennes hand i dörren. Båda nekar till anklagelserna ;-)

Sötpluttar




Mot Sundsvall





Garderob färdig




Blev sjukt bra!


tisdag 28 juni 2016

Veckans långpass

45 min löpning utgjorde veckans långpass. Tunga ben. Har egentligen sovit på tok för lite i natt (5 timmar) men sov ok natten innan. 

Kom dryga 7 km på mina 45 min

(Bilden tagen innan, var lite svettigare efter)




Glada badaren

Höjdskräck

Jag är ju dels rädd för tandläkaren, men även för höjder. Skönt att man fick börja dagen med en kombination av dessa två..

Glashiss högt högt påväg till tandläkaren.


God morgon..

måndag 27 juni 2016

Väntan..

Leo väntar på Alva. 


Det är två timmar kvar innan hon kommer..



lördag 25 juni 2016

Målat..

Långa intervaller

Dags för nytt löppass idag. Långa intervaller. 10 min i 6:15 tempo (här var det lätt att springa för fort) sedan 5 min i 5:35 tempo. Och sedan samma en vända till. Alltså sista 5 min var så fruktansvärt jobbiga. Sedan att det var 200 grader varmt gjorde ju inte saken bättre..

Svettigt! 




Så fina bilder!

Karins foton






Sötungar!! 






Midsommar

Vi hade en jättemysig midsommar i Knivsta hos Karin och Erik. Tror vi var runt. 11 vuxna, 3 barn och två bebisar :)

Uppehåll hela dagen och mot kvällen sprack det upp och blev jättefint väder.

Vi åt och åt och åt ;-)

Leo och Edvin (Karin och Eriks son) lekte hela dagen. Vid ett tillfälle blev dom ovänner, men det var över på några minuter. 

Vi åkte iväg till ett ställe för själva "firandet" . Ett ställe som jag glömt vad det heter, men där var det midsommarstång, musikanter, fiskdamm, hoppborg, m.m





Picknick



Sedan tillbaka till Karin och Erik



Första omgången mat ;-)


Som sagt. Lek hela dagen :)










fredag 24 juni 2016

torsdag 23 juni 2016

Fina <3



Alva är så duktig med Ella! Leker, bär, tröstar och fixar :)

Klänning

När vi skulle gå till fsk ville Leo att jag skulle byta kläder :-) Mamma, inte den, du måste byxa och tröja. Hahaha :) Jahaja.


Nu ska vi möta möta upp Jossan och gå och luncha med Johan, och sedan hälsa på en sväng på jobbet. 

Vid 14 ska vi möta upp farmor, Sanna och Alva och hämta Leo tsm. Han kommer bli så glad!! (Har berättat att Alva kanske skulle komma idag :-)

tisdag 21 juni 2016

Korta intervaller

Dags för löppass idag. Korta intervaller. Springa 40 sek aktiv vila 20 sek. Jag tycker ju att intervaller egentligen gör sig bäst på löpband men eftersom jag sagt upp mitt gymkort så var det bara att hitta en bra sträcka asfalt istället. 10 min jogg som uppvärmning, sedan som sagt 40 sek i ca 4,45-tempo, sedan gick jag i 10 sek, vände och gick tillbaka i 10 sek innan jag sprang åt andra hållet, på så vis kunde jag hålla mig till samma sträcka, jag visste hur långt jag måste hinna innan 40 sek gått så då blev det lite lättare att hålla en jämn fart. 12 ggr skulle detta upprepas. Jobbigt var det också! 

Nästa pass på torsdag. Långa intervaller.

(Kör 10km programmet från "Stora Löparboken för kvinnor" med målsättningen att springa milen på 56 min)


Shopping

Jag och Ella har hängt på Mall Of Scandinavia idag. Och jag har shoppat!!


En plånbok som jag spanat länge på! En ny nessesär och små skor till Ella. Sedan har vi köpt presenter till nykomlingen i släkten :) 

Acaibowl

Så gott!




måndag 20 juni 2016

En härlig kväll



Sötkorven här nere ställde sig upp alldeles på egen hand idag. Jag stog och diskade och Marja-Leena lagade mat och helt plötsligt så ser jag i ögonvrån hur Ella tar tag i en träback på golvet, drar sig upp så att hon står och sedan släpper taget. Marja-Leena var snabb och hann fånga henne när hon släppte taget. 


Man kan nog även säga att det är idag hon börjat krypa på riktigt. Hon tog sig hela vägen från vardagsrummet till vårt sovrum och sedan tillbaka igen. 


Alva

Leos kusin Alva kom till Stockolm igår, och idag så ringde jag farmor och frågade om dom ville ses. Vi bestämde att vi skulle mötas upp på T-centralen och jag sa till Leo att vi skulle träffa farmor. På väg dit så berättade jag att vi skulle träffa en person till och frågade om han kunde gissa vem. Hans svar "en till farmor" haha :-)

Sedan när vi mötte upp dom så blev Leo så chockad att han höll på att börja gråta. Underläppen darrade lite och han visste knappt vart han skulle titta. Han vågade inte titta på Alva och när jag frågade om det var kul att Alva var med så började han prata om något annat. Lilla hjärtat.

Jag borde ju vetat bättre än att försöka överraska killen som vill att allt är på samma sätt jämt, och som man behöver förbereda på allt som ska hända. 

Jaja, efter några minuter så gick det så klart bättre, och han var ju så klart jätteglad (det var nog därför han blev så tagen) 


Nu sedan dom åkte hem igen har han nog sagt minst 10 ggr att han är ledsen för att Alva åkte iväg och att han vill att hon ska komma tillbaka <3 och fina Alva hon är så snäll med honom! 

Spacklat en omgång..


Fortsättning följer..


söndag 19 juni 2016

Hemma hos oss ikväll...

Såg att detta låg kvar att publiceras från i fredags... Så här såg alltså vår fredagkväll ut ;-)

Lasse är på AW så jag hänger med dom här två



Ella ska strax sova, sedan ska jag och Leo äta stjärnor och kolla på Hitta Nemo.




Isglass

Gjorde egen isglass igår. Mixade banan, mango och jodgubbar. Gott gott!


Måste för övrigt ta bort mitt nagellack! 

Jag överlevde..

40 min löpning fixat. Sprang kanske lite tätt inpå frukosten för mot slutet kändes det som att jag hade filen i halsen.Nästa pass blir förhoppningsvis på tisdag.. Då blir det intervaller! 

Nu drar vi igång nästa renoveringsprojekt här hemma. Lilla rummet bredvid Leos gamla rum. Här ska det spacklas, målas och maxas med förvaring!