fredag 4 oktober 2013

Freeedag!

Åh vad jag behöver lite helg snart! Behöver sova! Inatt så sov Leo jättedåligt (från att ha sovit 20-06:45 utan att vakna en enda gång natten innan..) Inatt så vaknade han vid 01, fick lite välling men somnade inte om ordentligt för än vid 03 tror jag. Han vaknade till ca var 20e min...Sista gången gick Lasse upp och satt med honom tills att han somnade om.

Han vill att man lägger handen på kinden och sedan ska man ha den där..det brukar gå bra att ta bort den efter en stund, när han håller på att somna, men ibland som får man sitta där tills han somnat ordentligt, och det kan ju ta en stund.

Vi testade för några veckor sedan att lägga honom i vår säng, men det fungerade inte.. Vår säng är lek och bus för Leo. Där brukar vi leka koja med täcket, eller titta på Plonsters på tvn osv, så det känns inte som att han förstår att man kan sova även där :) Det blir kanske annorlunda när han blir äldre, men nu om vi flyttar över honom till oss så kryper han bara runt i sängen, och är han dessutom trött så är det ju lätt hänt att han ramlar ur sängen..Skrutte.

I morgon kommer Ulli till Sthlm, och då ska vi gå på Underbara barn mässan. Skoj skoj!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar