tisdag 10 maj 2016

Nu kör vi! (Jag..)

Fick frågan tidigare idag av syrran, hur det går med träningen och vikten. Ingen av oss har väl någonsin stirrat oss blinda på vågen, men hon menade väl typ "hur är formen?" ;-) Jag går ju extremt mycket. Vissa dagar upp emot 30 000 steg (inbyggd stegräknare i "hälsa" appen.. Men det rör sig nada på vågen (har iof slutat väga mig nu) men märker på kläderna att jag står stilla och boven i dramat är så klart kosten. 

Jag går och går och går.. Försöker äta relativt nyttig frukost och lunch men spårar alltid ur på kvällen. Äter choklad och mackor som att jag aldrig någonsin sett mat. Min egna teori här är att jag så klart ätit för lite under dagen.

Nu när värmen slagit till så känner jag att det är dags att ta tag i formen (kroppsformen). Jag har massor utav sommarkläder, men dom är tighta! Och om det är obehagligt med tighta kläder, så är det 1000gånger värre med tighta kläder i värmen.. Så. Vad göra? Jag kan ju knappast röra på mig mer och det här med att äta nyttigt skiter ju sig sju dagar i veckan... 

LCHF! Funkade efter graviditeten m Leo. Och jag såg dessutom att Camilla Läckberg skulle komma i form med samma metod ;-)

Haha, nej, men skillnaden blir att maten verkligen mättar utan att trigga sötsuget. Jag kommer att köra en lite snällare variant med tanke på att jag fortfarande ammar lite, men då tänker jag mest att jag äter alla grönsaker, typ. Och kanske nån frukt och sötpotatis och lite så. 

Lasse har tagit "före-bilder" så får se om jag vågar lägga upp någon här sedan ;-)

Så nu blir det lite mat och träningsdagbok här för den som är intresserad, men mest för min egen skull. Känns bra att ha någon att rapportera till, även om det i slutändan är till mig själv ;-)

1 kommentar: